Welkom bij Viking Film & Theater!

Viking wordt een fantastisch nieuw cultureel centrum in Deventer. Dat kan niet anders, als Filmhuis De Keizer en Theater Bouwkunde samengaan in een prachtig nieuw pand aan de IJssel. Op deze site volg je de vorderingen van de bouw. En lees je meer over wat je straks allemaal kunt verwachten.

Lees meer

Film, theater en horeca

Viking Film & Theater zou ook Viking Film, Theater & Horeca kunnen heten. Maar dat wordt wel wat lang en leidt af van de kern. Toch vormen film, theater en horeca straks een mooie drie-eenheid. Op deze pagina's leggen we meer uit over waarvoor je straks bij ons terecht kunt. En wat je allemaal méér krijgt dan voor Viking bestond.

Film

Meer stoelen, meer zalen, meer films. Daar komt het kortgezegd op neer. Inhoudelijk zal de programmering niet heel erg veranderen.

Theater

Ruimte! Voor het publiek, voor theatermakers en voor de techniek. Dat is wat we winnen bij de overgang naar het nieuwe pand.

Horeca

Een goed restaurant en een gezellig grand café. Met, als het druk is, een extra bar in de foyer. Dat is de horecatak van Viking.