Meer stoelen, meer zalen, meer films. Daar komt het kortgezegd op neer. Inhoudelijk mag je hetzelfde sterke programma verwachten dat je nu al kent van Filmhuis De Keizer. Dus dé films van het moment zijn in Viking te zien. En verder is er natuurlijk meer dan nu in Filmhuis De Keizer ruimte voor festivals, jeugdfilms, inleidingen en speciale eenmalige voorstellingen.

Qua programmering is de belangrijkste wijziging dat we gaan prolongeren: Op dit moment leggen we bij Filmhuis De Keizer al vrij ver van tevoren vast welke films we wanneer vertonen. Dat hoeft straks niet meer. Als een film lang in de belangstelling blijft, kunnen we hem lang blijven vertonen in een van de kleinere zalen. Zodat iedereen die dat wil, de kans krijgt om de film te zien.

Dat prolongeren van films geeft ons de ruimte om in te kunnen spelen op de wensen van ons publiek. En we geloven dat we die wensen al behoorlijk goed kennen. Daarom blijven we vooral doen wat we al jaren doen: kwaliteitsfilms uit alle hoeken van de wereld laten zien!

Neem hier een kijkje bij de programmering van Filmhuis De Keizer. En krijg een beeld van wat je straks kunt verwachten van Film bij Viking!